Over ons

 

 

 

 

 

 

"Aangenaam, ik ben Krista Dautzenberg-Hendriks!" Op 25 juni 2010 heb ik vol trots mijn diploma tot Hondentrimster behaald! De opleiding heb ik gedaan aan het Syntra te Hasselt/Belgie. Het is een door de ABHB (zie hieronder) erkende opleiding met een duur van 2 jaar. Ik blijf op de hoogte van het vak door onder andere specialisatie cursussen te volgen en vakdagen en shows bij te wonen.

In 2007 ben ik mijn eigen ruwharige dwerg-Teckelkennel gestart. Ik heb me dan ook gespecialiseerd in het plukken van de Ruwharige Teckel.

 Mijn Trimsalon onderscheidt zich, door naast de "standaard behandelingen", ook "artistiekere behandelingen" aan te bieden voor Uw hond. Dit heet creatief trimmen. U kunt hierbij onder andere denken aan het lakken van nagels, het zetten van extensions en het kleuren van de vacht. "Nèt even iets anders!" Dus lijkt dit U leuk informeer dan vrijblijvend! Ook kunt U bij mij terecht voor het correctieve trimmen. Als Uw hond bijvoorbeeld een vale vachtkleur heeft gekregen "pep" ik deze op door middel van een correctieve kleuring. Dit alles natuurlijk wel met op de voorgrond een goede gezondheid en conditie van Uw hond.

Voor foto's van mijn "eigen paradijsje"; mijn Hondentrimsalon, zie "Salon en Behandeling"!

 

 

Ik ben lid van de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf) en de NAPCG (National Association of Professional Creative Groomers).